Speel hier volledig scherm
Dragon Chase

Dragon Chase

Oosterse thema’s vallen goed in de smaak en dat geldt ook zeker voor de oosterse gokkast Dragon Chase. Dit oosterse spel van Quickspin is erg spannend om te spelen en zal dan ook geen moment verveelt raken. Als je de Dragon Chase gokkast gaat spelen zal je niets te kort komen. Je kunt genieten van een mooi thema wat tot in de kleinste details uit is gewerkt. Op de achtergrond zie je een grote rode wolk met daarop een gouden draak. De gouden draak heeft zijn grote klauwen vastgenageld op het speelveld. Je kunt op de 5 rollen van de Dragon Chase gokkast mooie symbolen draaien. Er komen gouden munten voorbij, gouden leeuwen, bellen, draken eieren, gouden kikkers en nog veel meer. Als je dit spel gaat spelen zal je ook nog eens mooie geldprijzen kunnen behalen. Je wilt de Dragon Chase gokkast dus echt niet missen!

Eenvoudige spelregels

Wil je een gokje wagen op de Dragon Chase gokkast en wil je daarbij geldprijzen behalen? Dan is het jouw doel om de 5 rollen te vullen met combinaties. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen want de combinatie mag niet onderbroken worden door een ander symboolsoort. Je moet er ook altijd voor zorgen dat de combinatie van links naar rechts gedraaid wordt. Volgt de combinatie ook nog eens één van de 20 winlijnen? Dan heb je een geldprijs te pakken. Voor de winst spelen kan met minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Wanneer je een gokje gaat wagen op dit unieke spel kun je ook extra functies tegenkomen. Je kunt Scatter symbolen tegenkomen, Sticky Wilds, Random Wild en free spins. Daarnaast heeft de Dragon Chase gokkast ook een jackpot gekregen. Er valt genoeg te beleven en dat maakt elke draai aan de rollen meer dan de moeite waard!

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Joker DropJoker DropNu spelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoNu spelen
Old FellowOld FellowNu spelen
Wild StockingWild StockingNu spelen
Pyramid StrikePyramid StrikeNu spelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Nu spelen