Speel hier volledig scherm
Dwarfs Gone Wild

Dwarfs Gone Wild

Quickspin heeft onder andere de Dwarfs Gone Wild gokkast gelanceerd. Je wordt door dit spel meegenomen naar een totaal van 5 rollen. Op de rollen draai je verschillende symbolen. Denk aan een oude mijnwerker, Sneeuwwitje, een oude tovenaar en nog veel meer. Je kunt dit spel ook gaan spelen met een mooie achtergrond. Op de achtergrond zie je stenen, grasvelden, houten planken en mos. Je bent in een groot bod belandt en hier valt er genoeg te beleven. Prijzen kunnen al snel hoog oplopen als je met de Dwarfs Gone Wild gokkast aan de slag gaat!

Dwarfs Gone Wild spelregels

Uiteraard wil je maar al te graag winsten behalen als je de Dwarfs Gone Wild gokkast gaat spelen. Om te kunnen winnen moet je op de 5 rollen van het spel combinaties draaien. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het is belangrijk dat een combinatie één van de 20 winlijnen volgt. Je kunt de Dwarfs Gone Wild gokkast voor de winst spelen met een RTP van 96,38%. Spelen kan ook met ruime inzetlimieten. Er kan minimaal €0,20 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai.

Wild symbolen en free spins gebruiken!

Je kunt bij de Dwarfs Gone Wild gokkast ook Wild symbolen tegenkomen. Zij hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met het Wild symbool ook onderbroken combinaties laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt kun je alsnog een winst uit laten betalen. Met het Wild symbool kun je de kans op winst dus duidelijk vergroten. Daarnaast kun je ook free spins winnen. Als je free spins gewonnen hebt kun je de rollen gratis laten draaien. Zo win je gratis geldprijzen. Dit spel heeft ook vermenigvuldigers te bieden!

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Joker DropJoker DropNu spelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoNu spelen
Old FellowOld FellowNu spelen
Wild StockingWild StockingNu spelen
Pyramid StrikePyramid StrikeNu spelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Nu spelen