Voor echt geld spelen

Ivan and the Immortal King

Ga je bij het online casino spelen en speel je graag de spellen van Quickspin? Dan kun je er ook voor kiezen om de Ivan and the Immortal King gokkast te gaan spelen. Deze gokkast is populair en is al veel gespeeld door de spelers. Als je de Ivan and the Immortal King gokkast gaat spelen zal je mooie symbolen kunnen draaien en ook kun je genieten van een mooie achtergrond. Op de achtergrond zie je een groot bos en daar zie je bomen, een watertje, zwaarden, kristallen en nog veel meer. Als je de rollen laat draaien kun je ook symbolen draaien als wolven, paarse draken, vrouwen en gekleurde diamanten. De symbolen zorgen samen voor een kleurrijk speelveld en dat maakt de Ivan and the Immortal King gokkast al snel interessant om te spelen. Wanneer je een gokje gaat wagen op dit spel zal de verveling geen moment toeslaan!

Eenvoudige spelregels

Met een minimaal aantal knoppen kun je de Ivan and the Immortal King gokkast heel eenvoudig bedienen. Je kunt op de 5 rollen mooie winsten behalen wanneer je een combinatie van 3 of meer identieke symbolen draait. Een combinatie moet altijd op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Dit moet altijd van links naar rechts en ook altijd op één van de 20 winlijnen. Als je voor de winst gaat spelen kun je minimaal €0,20 per draai plaatsen en maximaal €100 per draai. Dit spel heeft een uitbetalingspercentage van 96,29%. Zeker niet slecht!

Geniet van extra functies

Zoek je graag de spanning op? Dan zit je bij dit spel op de juiste plek. Je kunt bij de Ivan and the Immortal King gokkast namelijk genieten van extra functies. Deze gokkast heeft Scatter symbolen waar je free spins mee kunt winnen en ook kun je Wild symbolen draaien met een vervangende functie. Winkansen kunnen verhoogd worden en ook kun je mooie geldprijzen behalen met de extra spelfuncties van de Ivan and the Immortal King gokkast.

Andere gokkasten

Hot Fruits 27Hot Fruits 27Nu spelen
Dragons GiftDragons GiftNu spelen
Lucky BellsLucky BellsNu spelen
Book Of FortuneBook Of FortuneNu spelen
King BamBamKing BamBamNu spelen
Fruit SmashersFruit SmashersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Extra ChilliExtra ChilliNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen
KingmakerKingmakerNu spelen
BonanzaBonanzaNu spelen