Speel hier volledig scherm
Midas Coins

Midas Coins

Met een thema over de Griekse mythologie kun jij de Midas Coins gokkast gaan spelen. Bij dit spel staat Midas centraal en je kunt rekenen op een goed uitgewerkt thema. Op de achtergrond van het spel zie je een witte tempel verschijnen, struiken en bomen. Je kunt de Midas Coins gokkast ook gaan spelen met bijpassende symbolen op de rollen. Zo draai je onder andere Midas zelf, zilveren munten, gouden kettingen, gouden oorbellen en gouden ringen. Je speelt de Midas Coins gokkast met 5 rollen en met 15 symbolen per draai.

Midas Coins spelregels

Je kunt met de Midas Coins gokkast mooie prijzen winnen als je op de rollen combinaties laat verschijnen die compleet zijn. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Midas Coins gokkast met 25 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Dit spel wordt met een RTP van 96,02% gespeeld. Je kunt minimaal €0,25 per draai plaatsen en maximaal €100 per draai.

Wild symbolen en andere extra’s

Tijdens het spelen van de Midas Coins gokkast kun je ook extra functies tegenkomen en daar is het Wild symbool er één van. De Wild heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Dit spel biedt ook Scatter symbolen aan en zij kunnen jou van free spins voorzien. Dat maakt het spelen van de Midas Coins gokkast nog leuker dan het al is.

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Joker DropJoker DropNu spelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoNu spelen
Old FellowOld FellowNu spelen
Wild StockingWild StockingNu spelen
Pyramid StrikePyramid StrikeNu spelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Nu spelen