Speel hier volledig scherm
Pirates Charm

Pirates Charm

Met de Pirates Charm gokkast moet je samen met piraten opzoek gaan naar schatten en diamanten. Het thema van dit spel is door Quickspin goed uitgewerkt. Je kunt onder andere spelen met een mooie achtergrond. Op de achtergrond zie je een zee met piratenschepen. Je bent al bijna aan wal en daar tref je ook een dorp aan. Het is al wat later op de dag en dat zorgt voor een duister effect. Je kunt de Pirates Charm gokkast ook gaan spelen met mooie symbolen op de rollen. Er kunnen piraten gedraaid worden, een stuur, schedels, schepen, diamanten en nog veel meer. De symbolen kunnen mooie prijzen opleveren en dat zorgt voor veel spanning!

Pirates Charm spelregels

Wanneer je de Pirates Charm gokkast gaat spelen zal je al snel kunnen genieten van leuke prijzen. Je kunt het tot een winst schoppen door op de 5 rollen complete combinaties te draaien. Een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Elke combinatie moet compleet zijn. Je speelt de Pirates Charm gokkast met 243 winmanieren en een RTP van 96,49%. Aan de kans op winst zal het dus zeker niet liggen. Spelen kan met ruime inzetlimieten. Je kunt minimaal €0,20 per draai plaatsen en maximaal €100 per draai.

Winkansen vergroten met Wilds en meer

De extra functies maken de Pirates Charm gokkast nog leuker om te spelen dan het al is. Als je dit spel gaat spelen zal je kunnen genieten van onder andere Wild symbolen met een vervangende functie. Je kunt hier onderbroken combinaties mee laten completeren en dan kun je alsnog winsten uit laten betalen. Scatter symbolen kunnen ook gedraaid worden bij de Pirates Charm gokkast. Zij leveren free spins op. Dit spel heeft ook respins te bieden, Mystery symbolen en bonus symbolen. Redenen genoeg dus om met de Pirates Charm gokkast aan de slag te gaan!

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Joker DropJoker DropNu spelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoNu spelen
Old FellowOld FellowNu spelen
Wild StockingWild StockingNu spelen
Pyramid StrikePyramid StrikeNu spelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Nu spelen