Speel hier volledig scherm
Rapunzels Tower

Rapunzel’s Tower

Ken jij het sprookje van Rapunzel nog? Spel provider Quickspin is haar in ieder geval nog niet vergeten. Ze hebben er zelfs een gokkast over uitgebracht met de naam Rapunzel’s Tower. Als je de Rapunzel’s Tower gokkast gaat spelen zal je terecht komen in het leven van Rapunzel. Het thema van de Rapunzel’s Tower gokkast is goed uitgewerkt met een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld met allerlei symbolen. Alle grafische elementen van de Rapunzel’s Tower gokkast maken dit spel dus helemaal compleet. Zo kun je op de rollen symbolen draaien als Rapunzel zelf, de gemene vrouw die haar haren afknipt, een koning, een oude vrouw en nog veel meer. Je kunt met de symbolen mooie winsten behalen dus de spanning zal er ook al snel inzitten!

Eenvoudige spelregels

Wil je graag een gokje wagen op de Rapunzel’s Tower gokkast? Dan wil je uiteraard een winst behalen. Je moet dan goed weten hoe dit precies in zijn werk gaat. Als je dit spel gaat spelen zal je een winst kunnen behalen door op de 5 rollen van het spel combinaties te draaien. Een combinatie moet altijd 3 of meer identieke symbolen laten zien. Het is belangrijk dat de combinatie altijd van links naar rechts gedraaid wordt. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen en op één van de 20 winlijnen. Elke complete combinatie die je laat verschijnen zal een geldprijs opleveren. Je speelt de Rapunzel’s Tower gokkast voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €200 per draai. Het uitbetalingspercentage ligt op 96,25%.

Geniet van extra functies

Er zijn ook een aantal extra functies te vinden bij de Rapunzel’s Tower gokkast. Je kunt onder andere een Wild symbool draaien. De Wild heeft een vervangende functie. Draai je het Wild symbool bij een onderbroken combinatie? Dan wordt het verkeerde symboolsoort vervangen en op die manier kan de onderbroken combinatie gecompleteerd worden. Jij als speler ontvangt daardoor alsnog een winst. Er zijn ook Scatter symbolen, free spins en vermenigvuldigers aanwezig. Hier kun jij als speler dus optimaal gebruik van maken!

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Joker DropJoker DropNu spelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoNu spelen
Old FellowOld FellowNu spelen
Wild StockingWild StockingNu spelen
Pyramid StrikePyramid StrikeNu spelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Nu spelen