Speel hier volledig scherm
The Grand

The Grand

Quickspin heeft al veel mooie spellen op de markt gebracht en de The Grand gokkast is er daar één van. Je speelt de The Grand gokkast met een magische achtergrond vol kristallen en lichtstralen. OP de 6 rollen van het spel kun je ook mooie kleurrijke symbolen draaien zoals rode harten, paarse diamanten, grijze klavers en zilveren ruiten. Als je dit spel gaat spelen zal je jezelf geen moment vervelen en dat komt omdat er veel te beleven valt. Je kunt met de The Grand gokkast mooie geldprijzen behalen en ook kun je als speler genieten van extra functies. Quickspin heeft van de The Grand gokkast een echte topper weten te maken en daarom wil je maar al te graag een gokje wagen!

Eenvoudige spelregels

Je kunt de The Grand gokkast spelen met een totaal van 6 rollen. Om een winst te kunnen behalen moet je combinaties vormen van minimaal 3 identieke symbolen. Een combinatie moet altijd van links naar rechts gedraaid worden op aaneengesloten rollen. Je speelt de The Grand gokkast met 214 winmanieren dus aan de kans op winst zal het zeker niet liggen. Als je dit spel gaat spelen zal je spelen met een uitbetalingspercentage van 96,58%. Het wordt al snel spannend want bij de The Grand gokkast kunnen geldprijzen hoog oplopen. Je kunt in de prijzentabel terugvinden welke winsten je kunt behalen met de The Grand gokkast.

Geniet van extra functies

Uiteraard zijn er ook bij de The Grand gokkast extra functies te vinden. Je kunt onder andere Wild symbolen draaien met een vervangende functie. Hier kun je onderbroken combinaties mee completeren en dat kan al snel de kans op winst vergroten. Als je dit spel gaat spelen kun je ook free spins winnen met de aanwezige Scatter symbolen. Er valt dus genoeg te beleven bij de The Grand gokkast!

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Joker DropJoker DropNu spelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoNu spelen
Old FellowOld FellowNu spelen
Wild StockingWild StockingNu spelen
Pyramid StrikePyramid StrikeNu spelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Nu spelen