Voor echt geld spelen

Tiger's Glory

Quickspin is een bekende spel provider die al veel mooie spellen op de markt heeft weten te brengen. Je kunt onder andere de Tiger’s Glory gokkast van Quickspin spelen en voor jou als speler wordt dit spel al snel interessant. Als je de Tiger’s Glory gokkast gaat spelen zal je mee worden genomen naar een wereld van gladiatoren en tijgers. Het wordt al snel spannend want het thema is goed uitgewerkt. Je speelt de Tiger’s Glory gokkast met een mooie achtergrond en met bijpassende symbolen op de rollen. Zo kun je symbolen draaien als vechtende gladiatoren, schilden, zwaarden en nog veel meer!

Eenvoudige spelregels

Je kunt de Tiger’s Glory gokkast spelen voor de winst met eenvoudige spelregels. Dat is voor jou als speler een groot voordeel want daardoor hoef je geen moeilijke dingen van het spel te verwachten. Als je dit spel gaat spelen zal je een winst kunnen behalen door combinaties te draaien. Een combinatie moet altijd 3 of meer identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Tiger’s Glory gokkast met 4096 winmanieren dus aan de kans op winst zal het zeker niet liggen.

Geniet van extra functies

Om het voor jou als speler nog wat spannender te maken heeft spel provider Quickspin een aantal extra functies toegevoegd. Je kunt onder andere een Wild symbool tegenkomen met een vervangende functie. Het Wild symbool kan zelfs onderbroken combinaties completeren waardoor jij als speler alsnog een geldprijs uit kunt laten betalen. Bij de Tiger’s Glory gokkast kom je ook Scatter symbolen en free spins tegen. Redenen genoeg dus om nu nog de Tiger’s Glory gokkast te gaan spelen!

Andere gokkasten

Golden JokerGolden JokerNu spelen
Admiral NelsonAdmiral NelsonNu spelen
Fire And IceFire And IceNu spelen
Hot Fruits 100Hot Fruits 100Nu spelen
Game 2000Game 2000Nu spelen
Joker4WildJoker4WildNu spelen
The Amsterdam MasterplanThe Amsterdam MasterplanNu spelen
Las Vegas FeverLas Vegas FeverNu spelen
Queen of RichesQueen of RichesNu spelen
Extra ChilliExtra ChilliNu spelen
White RabbitWhite RabbitNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen