Speel hier volledig scherm
Titan Thunder Wrath of Hades

Titan Thunder Wrath of Hades

Met een Grieks thema kun jij een gokje gaan wagen op de Titan Thunder Wrath of Hades gokkast. Spel provider Quickspin heeft dit spel op de markt weten te brengen. Je kunt dit spel gaan spelen met veel spanning. Het spel wordt gespeeld met een goed uitgewerkt thema en dat is zowel grafisch als geluidstechnisch te merken. Als je de Titan Thunder Wrath of Hades gokkast gaat spelen zal je op de achtergrond grote stenen te zien krijgen, lava en gebrokkelde pilaren. Tussen de pilaren krijg je 5 rollen te zien en hier kun je verschillende symbolen op draaien. Denk aan gouden bekers, Hades, gouden roofvogels, gouden munten en nog veel meer. Daardoor verveel jij jezelf geen moment als je een gokje gaat wagen!

Eenvoudige spelregels

Als je de rollen van de Titan Thunder Wrath of Hades gokkast laat draaien maak je direct kans op winst, maar dan moet je wel weten op welke manier jij het tot een winst kunt schoppen. Als je dit spel gaat spelen zal je al snel een winst kunnen behalen als je op de rollen complete combinaties draait. Je moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort in een combinatie laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het spel wordt gespeeld met 25 winlijnen en elke combinatie moet er hier één van volgen. Deze gokkast heeft een RTP van 94,18% gekregen en je kunt spelen met een inzet naar keuze. Je kunt minimaal €0,25 per draai plaatsen en maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Titan Thunder Wrath of Hades gokkast kun je ook genieten van extra functies en dat maakt het voor jou als speler al snel interessant. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten van het spel vervangen. Met de Wild symbolen kun je dan ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Je speelt het spel ook met Scatter symbolen en zij kunnen jou voorzien van free spins. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien en zo kun je gratis winsten naar binnen slepen.

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Joker DropJoker DropNu spelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoNu spelen
Old FellowOld FellowNu spelen
Wild StockingWild StockingNu spelen
Pyramid StrikePyramid StrikeNu spelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Nu spelen