Speel hier volledig scherm
Wild Harlequin

Wild Harlequin

Jokers, diamanten en kaartsymbolen staan centraal bij de Wild Harlequin gokkast. Quickspin heeft dit spel ontwikkeld en daardoor kun je rekenen op een hoge kwaliteit. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je mee worden genomen naar 5 rollen. Er worden 3 symbolen per rol gedraaid en daardoor kan er worden gespeeld met 15 symbolen per draai. Zodra de rollen gaan draaien zie je onder andere vrouwelijke jokers verschijnen. Je draait ook diamanten in de kleuren rood, groen en blauw. Het kleurrijke speelveld past goed bij de roze achtergrond.

Wild Harlequin spelregels

Om te kunnen winnen met de Wild Harlequin gokkast moet je op de rollen combinaties vormen. Dit moet met minimaal 3 identieke symbolen. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 10 winlijnen volgt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. Je speelt de Wild Harlequin gokkast met een RTP van 96,27% voor de winst. Er geldt een hoge variantie en de maximale geldprijs is maar liefst 30.000 keer je inzet. Spelen kan voor minimaal €0,10 per draai en voor maximaal €100 per draai.

Wild symbolen, Scatters en free spins

Zodra je gaat spelen op de Wild Harlequin gokkast kun je ook de extra functies tegenkomen. Je kunt onder andere Wild symbolen gebruiken bij dit spel. Deze herken je aan de joker zelf. Het Wild symbool kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. De Wild kan ook free spins opleveren. Als je 3 of meer Wild symbolen draait zal je 10 free spins ontvangen. Je kunt daar de rollen van het spel gratis mee laten draaien en dit kan gratis prijzen opleveren. Dat maakt het spelen van de Wild Harlequin gokkast nog spannender dan het al is!

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Joker DropJoker DropNu spelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoNu spelen
Old FellowOld FellowNu spelen
Wild StockingWild StockingNu spelen
Pyramid StrikePyramid StrikeNu spelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Nu spelen