1942 Sky Warrior

1942 Sky Warrior

Door de 1942 Sky Warrior gokkast van Red Tiger wordt je meegenomen naar het jaar 1942. Je belandt in de Tweede Wereldoorlog en er is een strijd aan de gang met gevechtsvliegtuigen. Als je de 1942 Sky Warrior gokkast gaat spelen zal je zien dat het thema goed in elkaar is gezet. Je krijgt op de achtergrond de vliegtuigen te zien. Op de rollen kun je piloten en soldaten draaien. Ga je een gokje wagen op dit spel? Dan kom je 5 rollen tegen. Je kunt per rol 4 symbolen draaien en daardoor kun je spelen met 20 symbolen per ronde.

1942 Sky Warrior spelregels

Om te kunnen winnen met de 1942 Sky Warrior gokkast moet je op de rollen combinaties vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 30 winlijnen volgt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. Je speelt de 1942 Sky Warrior gokkast met een RTP van 95,68% en er geldt een medium tot hoge variantie. Deze gokkast wordt gespeeld voor een maximale winst van 999 keer je inzet.

Wild symbolen, Scatters en free spins gebruiken

Ga je een gokje wagen op de 1942 Sky Warrior gokkast? Dan zal je ook gebruik kunnen maken van extra functies. Daarmee kun je de kansen op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Als je met dit spel aan de slag gaat, zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. De Wilds kun je gebruiken voor het vervangen van standaard symboolsoorten. Daarmee kun je ook onderbroken combinaties laten completeren en dit kan alsnog een winst opleveren. Je kunt het spel ook spelen met Scatter symbolen en zij kunnen free spins opleveren. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien en daardoor kun je gratis prijzen naar binnen slepen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen