Voor echt geld spelen

24 Hour Grand Prix

Eén van de spellen die je van provider Red Tiger Gaming kunt gaan spelen is de 24 Hour Grand Prix gokkast. Deze gokkast speel je bij het online casino met een thema over racen en snelle auto’s. Als je de 24 Hour Grand Prix gokkast gaat spelen zal je mee worden genomen naar een racebaan en hier mag je racen zo hard als je wilt. Naast de snelheid zal ook de spanning al snel hoog oplopen bij de 24 Hour Grand Prix gokkast. Je speelt de 24 Hour Grand Prix gokkast met een mooie achtergrond en bijpassende symbolen op de rollen. Er kunnen symbolen gedraaid worden als auto’s en kaartsymbolen. Op de achtergrond zie je de racebaan en dit geeft jou al snel het idee dat je zelf bij de racebaan aanwezig bent.

Eenvoudige spelregels

Om met de 24 Hour Grand Prix gokkast een winst te kunnen behalen moet je op de 5 rollen van het spel combinaties draaien. Je moet combinaties vormen met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat een combinatie altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts wordt gedraaid. Dit moet op aaneengesloten rollen, omdat combinaties niet onderbroken mogen worden. Gebeurd dat wel? Dan kunnen ze geen winsten meer opleveren. Je speelt de 24 Hour Grand Prix gokkast met 30 winlijnen en hier moet elke combinatie er één van volgen. Spelen voor de winst op de 24 Hour Grand Prix gokkast kan met en RTP van 93,79%.

Geniet van extra functies

Bij de 24 Hour Grand Prix gokkast kom je ook extra functies tegen. Zo kun je onder andere Wild symbolen tegenkomen en zij hebben een vervangende functie. Zij kunnen alle symboolsoorten vervangen en zo kun je zelfs onderbroken combinaties laten completeren. Bij de 24 Hour Grand Prix gokkast kom je ook Scatter symbolen tegen en hier kun je free spins mee winnen. Met de free spins kun je de rollen van de 24 Hour Grand Prix gokkast gratis laten draaien.

Andere gokkasten

Hot Fruits 27Hot Fruits 27Nu spelen
Hot Choice DeluxeHot Choice DeluxeNu spelen
Bells on Fire RomboBells on Fire RomboNu spelen
Beauty WarriorBeauty WarriorNu spelen
Grand Slam Jackpot DeluxeGrand Slam Jackpot DeluxeNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Dr MagooDr MagooNu spelen
Las Vegas FeverLas Vegas FeverNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen
Book of GodsBook of GodsNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen