777 Strike

777 Strike

Sla zeker de 777 Strike gokkast van Red Tiger niet over als je graag klassieke slots speelt. Je kunt dit spel gaan spelen met 5 rollen. Het spel laat zevens zien op de rollen in verschillende kleuren. Denk aan de kleuren groen, blauw en rood. Je kunt ook kersen en citroenen draaien. Daarnaast draai je ook gekleurde kaartsymbolen als A, K, Q en J. Zij verschijnen in de kleuren rood, groen, paars en blauw. Als je dit spel gaat spelen zal je al snel kunnen genieten van veel winkansen. De spanning zal dan ook al snel hoog oplopen als je een gokje gaat wagen.

777 Strike spelregels

Wanneer je een gokje gaat wagen op de 777 Strike gokkast voor geld wil je uiteraard zoveel mogelijk prijzen winnen. Om te kunnen winnen moet je op de rollen van het spel complete combinaties draaien. Een combinatie moet altijd bestaan uit soortgelijke symbolen en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 10 winlijnen volgt. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Als je dit spel gaat spelen zal je al snel van veel winkansen kunnen genieten.

Unieke Sticky Wilds en andere extra’s

Als je gaat spelen op de 777 Strike gokkast zal je ook extra functies tegen kunnen komen. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en daardoor win je ook al snel mooie prijzen. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen tegen kunnen komen. Je hebt reguliere Wild symbolen en Sticky Wilds. De Sticky Wilds kunnen hun positie op de rollen behouden. Je kunt met de Wild symbolen onderbroken combinaties laten completeren, omdat zij een vervangende functie hebben. Je kunt dit spel ook gaan spelen met Scatter symbolen en free spins. Met de free spins die je wint kun je de rollen gratis laten draaien en zo win je gratis geldprijzen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen