Betty Boris and Boo

Betty Boris and Boo

Je kunt online onder andere de Betty Boris and Boo gokkast gaan spelen. Als je dit spel gaat spelen zal je mee worden genomen naar een spookhuis. Er zitten hier drie spookjes met de namen Betty, Boris en Boo. Als je dit spel gaat spelen zal je de spookjes als symbolen op de rollen kunnen draaien. Je komt ze ook tegen in het spookhuis zelf. Op de rollen van het spel zie je ook oude spiegels verschijnen, oude boeken en oude telefoons. De symbolen op de rollen kunnen jou voorzien van mooie prijzen en daardoor zal de spanning al snel hoog oplopen.

Betty Boris and Boo spelregels

Wanneer je prijzen wilt winnen met de Betty Boris and Boo gokkast moet je op de rollen van het spel complete combinaties draaien. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 30 winlijnen volgt. Je kunt de Betty Boris and Boo gokkast gaan spelen met een RTP van 94,67%. In de prijzentabel vind je terug welke prijzen je kunt winnen.

Sticky Wilds en Scatters

Op het gebied van extra functies kun je bij de Betty Boris and Boo gokkast ook genoeg verwachten. Je kunt als je dit spel gaat spelen rekenen op Wild symbolen en op Sticky Wild symbolen. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met de Wild symbolen zelfs onderbroken combinaties laten completeren. In dat geval kun je alsnog een winst uit laten betalen. Als je dit spel gaat spelen zal je ook Scatter symbolen tegen kunnen komen. Zij kunnen winsten opleveren en free spins. Als je free spins gewonnen hebt kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Je kunt op die manier gratis prijzen winnen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen