Blazing Clusters

Blazing Clusters

Klassieke gokkasten zijn zeker de moeite waard om te spelen en dat bewijst de Blazing Clusters gokkast maar weer. Dit spel is door Red Tiger op de markt gebracht en daardoor kunnen we rekenen op een hoge kwaliteit. Als je met dit spel aan de slag gaat, zal je 7 rollen tegenkomen. Op elke rol kun je 7 symbolen laten verschijnen, waardoor je per draai speelt met 49 symbolen. Met dit spel kun je hoge prijzen naar binnen slepen en dat maakt het al snel spannend voor jou als speler. Op de rollen zie je klassieke symbolen voorbij komen, waaronder stukken fruit. Denk daarbij aan kersen, pruimen, sinaasappels en citroenen. Je kunt ook gouden bellen, rode zevens, vlammen, diamanten en hoefijzers draaien op de rollen.

Blazing Clusters spelregels

Wil je een winst behalen met de Blazing Clusters gokkast? Dan moet je op de rollen van het spel clusters vormen. Een cluster moet bij dit spel bestaan uit minimaal 5 identieke symbolen. Het spel heeft een maximale winst van 1.201 keer je inzet te bieden. Als je met de Blazing Clusters gokkast aan de slag gaat voor de winst, is het goed om te weten dat de RTP op 95,72% ligt. Je kunt spelen met een medium tot hoge variantie en daardoor kun je al snel op hoge uitbetalingen rekenen. Deze gokkast kan voor maximaal €80 per speelronde worden gespeeld.

Wild symbolen, Scatters en free spins

Kies je voor de Blazing Clusters gokkast? Dan kun je ook gebruikmaken van extra functies. Daarmee kun je de kansen op winst vergroten. Je kunt onder andere Wild symbolen draaien en deze herken je aan de vlammen. Met het Wild symbool kun je onderbroken clusters laten completeren en dit kan alsnog een winst opleveren. Je komt ook Scatter symbolen tegen en zij kunnen jou van free spins voorzien. Mag je met free spins gaan spelen? Dan zal je de rollen gratis kunnen laten draaien. Met 3 of meer Scatter symbolen win je 8 free spins.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen