Voor echt geld spelen

Bounty Raid

Er worden veel mooie spellen aangeboden bij het online casino en de Bounty Raid gokkast is er daar één van. Spel provider Red Tiger Gaming heeft van de Bounty Raid gokkast een echte topper weten te maken. Deze gokkast speel je met paarden, cowboys, bandieten en nog veel meer. Het leven over het Wilde Westen is bij de Bounty Raid gokkast erg goed uitgewerkt. Dit spel komt zowel grafisch als geluidstechnisch niets te kort. Je speelt de Bounty Raid gokkast met een zanderige straat als achtergrond. Hier zie je de cowboys op hun paarden over heen racen. Bekijk je het speelveld van de Bounty Raid gokkast? Dan zie je 5 rollen met daarop mooie symbolen. Denk aan cowboy laarzen, zadels, hoeden, lasso’s, munten en nog veel meer.

Eenvoudige spelregels

Met de symbolen kun je ook hoge prijzen winnen door op de rollen van het spel combinaties te vormen. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen en ook altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het is belangrijk dat een combinatie altijd één van de 10 winlijnen volgt. Je speelt de Bounty Raid gokkast met een RTP van 94,72% en je kunt al snel een mooie winst naar binnen slepen.

Geniet van extra functies

Bij de Bounty Raid gokkast kom je ook veel leuke extra functies tegen en hier kun je het spel mee gaan spelen op een spannende manier. Je speelt deze gokkast met Wild symbolen en zij hebben een vervangende functie. Hier kun je alle symboolsoorten mee vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Dit spel biedt ook respins en vermenigvuldigers. Je kunt hier ook mooie prijzen mee winnen, waardoor de spanning al snel hoog op zal lopen.

Andere gokkasten

Dynamite 7Dynamite 7Nu spelen
Blue DolphinBlue DolphinNu spelen
Wild SharkWild SharkNu spelen
Lucky BellsLucky BellsNu spelen
Dragon's MysteryDragon's MysteryNu spelen
Club 2000Club 2000Nu spelen
Random RunnerRandom RunnerNu spelen
Book of Adventure: Super Stake EditionBook of Adventure: Super Stake EditionNu spelen
StarquestStarquestNu spelen
Star Clusters MegaclustersStar Clusters MegaclustersNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen