Forever 7s

Forever 7s

Met allerlei gekleurde zevens op een totaal van 3 rollen kun jij een gokje wagen op de Forever 7s gokkast. Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met 1 symbool per rol. Daardoor speel je met 3 symbolen per speelronde. Als je dit spel gaat spelen zal je kunnen rekenen op een leuke gameplay. Het speelveld wordt gevuld met zevens als symbolen en deze verschijnen in allerlei kleuren. Je draait ze in het zwart met goud, blauw, lichtblauw, geel, rood, groen en paars. Het kleurrijke speelveld zal al snel je aandacht trekken. Zodra je op de rollen voldoende identieke zevens laat verschijnen zal je mooie prijzen kunnen winnen.

Forever 7s spelregels

Op het moment dat de rollen van de Forever 7s gokkast gaan draaien wil je uiteraard prijzen winnen. Wel moet je dan als speler goed weten hoe je het tot een winst kunt schoppen. Je kunt met de Forever 7s gokkast prijzen winnen door op de rollen combinaties te vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 identieke symbolen bestaan. Daardoor heb je alle rollen van het spel nodig om een complete combinatie te kunnen vormen. Dit spel kan worden gespeeld met een RTP van 95,67%. Daarnaast speel je met een lage tot medium variantie. Je kunt bij dit spel minimaal €0,10 per draai inzetten en maximaal €60 per draai.

Gebruik vermenigvuldigers

Tijdens het spelen van de Forever 7s gokkast kun je ook vermenigvuldigers ontvangen. Dit is mogelijk met de gouden zeven. Je kunt met de gouden zeven al snel hoge prijzen winnen, omdat deze een vermenigvuldiger van 1.500x je inzet op kan leveren. Als je met de gouden zeven een geldprijs wint kun je dus al snel rekenen op een hoge uitbetaling. Daardoor kan het voor jou als speler al snel interessant worden om de rollen te laten draaien voor geld.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen