Golden Tsar

Golden Tsar

Eén van de spellen die je bij het online casino kunt gaan spelen is de Golden Tsar gokkast. Dit spel neemt je mee naar het koninklijk huis. Spel provider Red Tiger heeft dit spel ontwikkeld. Je kunt het spel gaan spelen met een goed uitgewerkt thema en een hoge kwaliteit. Ga je spelen op de Golden Tsar gokkast? Dan kom je een mooie achtergrond tegen en een bijpassend speelveld. Op de achtergrond vind je de hal van het koninklijk huis terug. Je ziet een mooie vloer, crème gekleurde muren, gouden randen en mooie kaarsen. Als je dit spel gaat spelen zal je ook een mooi speelveld tegen kunnen komen. Het speelveld bestaat uit 6 rollen en hier kun je mooie symbolen op laten verschijnen. Denk aan gekleurde kaartsymbolen, koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen.

Eenvoudige spelregels

Je kunt met de Golden Tsar gokkast mooie winsten behalen als je op de 6 rollen van het spel complete combinaties laat verschijnen. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je kunt de Golden Tsar gokkast gaan spelen met 30 winlijnen en hier moet elke combinatie er één van volgen. Als je dit spel gaat spelen zal je winsten kunnen behalen op basis van een RTP die op 94,73% ligt.

Geniet van extra functies

Op het gebied van extra functies valt er ook genoeg te beleven bij de Golden Tsar gokkast. Je kunt onder andere Wild symbolen bij dit spel tegenkomen. Met de Wild symbolen kun je de kans op winst vergroten, omdat zij een vervangende functie hebben. Je kunt met het Wild symbool dan ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Daarnaast vind je ook Scatter symbolen terug en zij voorzien jou van free spins!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen