Honolulu Nights

Honolulu Nights

Wie toe is aan een vakantie en er even tussenuit wilt mag zeker de Honolulu Nights gokkast niet missen. Red Tiger heeft dit spel ontwikkeld met een totaal van 3 rollen. Je draait op de rollen verschillende zomerse symbolen. Denk aan kokosnoten, cocktails, maskers, roze schelpen, bloemen, bladeren, mooie dames en ananassen. Je krijgt op de achtergrond het eiland te zien met wit zand, helder blauw water, palmbomen en bergen. Hier wordt je aandacht al snel door getrokken.

Honolulu Nights spelregels

Wil je bij het online casino graag een gokje wagen op de Honolulu Nights slot? Dan moet je goed weten hoe het spel winsten op kan leveren. Je kunt het tot een winst schoppen door op de 3 rollen complete combinaties te vormen. Een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Alle rollen van dit spel heb je dus nodig om een complete combinatie te kunnen vormen. Je speelt de Honolulu Nights slot met 5 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Het spel wordt met een RTP van 94,73% gespeeld. Je kunt minimaal €0,10 per draai plaatsen en maximaal €100 per draai.

Free spins en Wild symbolen

Er zijn ook extra functies toegevoegd aan de Honolulu Nights slot. Je kunt hier de kans op winst mee vergroten en mooie prijzen mee winnen. Dit spel biedt onder andere Scatter symbolen waar je free spins mee kunt winnen. Met de free spins kun je de rollen van de Honolulu Nights slot gratis laten draaien en zo kun je gratis prijzen winnen. Dit spel kan ook worden gespeeld met Wild symbolen en zij hebben een vervangende functie. Daardoor is het mogelijk om gratis prijzen te winnen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen