Last Chance Saloon

Last Chance Saloon

Naderde je vroeger in het Wilde Westen een gebied waar alcohol verboden was? Dan kon je, net voordat je dit gebied inging, terecht bij de Last Chance Saloon. Een saloon met deze of een soortgelijke naam, was het teken dat dit je enige kans was om nog aan alcoholische versnaperingen te komen. Red Tiger heeft de Last Chance Saloon gokkast in elkaar gezet met grafische elementen die het thema hierover goed uitwerken. Je kunt dobbelstenen, speelkaarten, stierenschedels met revolvers, rode zevens en sheriff sterren draaien. Spelen op de Last Chance Saloon gokkast kan met 5 rollen en met 20 symbolen per speelronde.

Last Chance Saloon spelregels

Wil je een winst behalen met de Last Chance Saloon gokkast? Dan moet je op de rollen combinaties vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 30 winlijnen volgt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. Met een RTP van 95,79% kun jij een gokje wagen op de Last Chance Saloon gokkast. Het spel levert maximaal 4.982 keer je inzet op en biedt een medium variantie.

Ontdek Wilds en free spins met Scatters

Je kunt de Last Chance Saloon gokkast spelen met verschillende extra functies. Eén van de extra functies die het spel te bieden heeft is het Wild symbool. Je kunt met de Wild alle standaard symboolsoorten vervangen. Hiermee kun je dan ook onderbroken combinaties laten completeren. De Wild herken je aan de sheriff ster. Er zijn ook Scatter symbolen aanwezig en deze herken je aan de stierenschedel met de revolvers. Je kunt met de Scatter symbolen onder andere free spins winnen. Dit zijn er minimaal 6 en maximaal 8 per keer. Met de free spins kun je de rollen van de Last Chance Saloon gokkast gratis laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen