Lion's Hoard

Lion's Hoard

Ga je graag aan de slag met gokkasten van Red Tiger? Sla dan zeker de Lion’s Hoard gokkast niet over. Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met een thema over zwaarden, goud en de middeleeuwen. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je 5 rollen tegenkomen. Er verschijnen 4 symbolen per rol en daardoor kun je rekenen op 20 symbolen per speelronde. Het spel wordt gespeeld met een goed uitgewerkt thema. Op de achtergrond krijg je een grote ruimte te zien met gouden muren, gouden pilaren en veel goud op de grond. Je draait op de rollen gouden zwaarden, gouden ringen, gouden maskers en nog veel meer.

Lion's Hoard spelregels

Tijdens het spelen van de Lion’s Hoard gokkast kun je mooie prijzen winnen. Je hebt een winst te pakken zodra je combinaties vormt die compleet zijn. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten. Combinaties mogen zowel van links naar rechts als van rechts naar links gedraaid worden. Het spel wordt gespeeld met een totaal van 20 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Je speelt het spel met een RTP van 94,8% en je kunt rekenen op een hoge variantie. De maximale geldprijs die dit spel op kan leveren is 7.150 keer je inzet.

Gebruik Wilds en Scatters

Wat het spelen van de Lion’s Hoard gokkast zo interessant maakt? Dat is het feit dat er extra functies toe zijn gevoegd. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten. Er is onder andere een Wild symbool aanwezig bij dit spel. De Wild heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog in de prijzen valt. Er is ook een Scatter aanwezig bij dit spel. Deze herken je aan de diamant. Het Scatter symbool kan prijzen opleveren zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen