Voor echt geld spelen

Multiplier Riches

Zoek bij het online casino ook eens de Multiplier Riches gokkast op. Deze gokkast is door spel provider Red Tiger Gaming ontwikkeld en gelanceerd. Je kunt de Multiplier Riches gokkast gaan spelen voor hoge prijzen en je kunt ook genieten van een hoge kwaliteit. Dit spel heeft 3 rollen en laat per rol 1 symbool zien. Je kunt symbolen draaien als kersen, rode zevens, gouden bellen, BAR symbolen en diamanten. Als je de Multiplier Riches gokkast gaat spelen kun je hier mooie winsten mee winnen en dat maakt het al snel spannend.

Eenvoudige spelregels

Winnen met de Multiplier Riches gokkast kan door op de rollen van het spel combinaties te draaien. Een combinatie moet altijd uit soortgelijke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn. Je hebt alle rollen van de Multiplier Riches gokkast nodig om een complete combinatie te kunnen draaien. Dat komt ook omdat combinaties van links naar rechts en op aaneengesloten rollen moet verschijnen. Je speelt de Multiplier Riches gokkast met 1 winlijn en met een RTP van 95,71%.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Multiplier Riches gokkast kun je een Wild symbool tegenkomen. Deze heeft een vervangende functie en kan de plek innemen van elk ander symboolsoort. Je kunt met het Wild symbool onderbroken combinaties completeren en als je dat voor elkaar krijgt zal je alsnog een winst uit kunnen laten betalen. Deze gokkast speel je ook met vermenigvuldigers en zij kunnen hoge prijzen opleveren. Dat maakt het spelen van de Multiplier Riches gokkast al snel spannend voor jou als speler. De extra functies zijn dan ook een rijke toevoeging aan de Multiplier Riches gokkast.

Andere gokkasten

Wild StarsWild StarsNu spelen
Book of LordsBook of LordsNu spelen
Lucky RespinLucky RespinNu spelen
Allways WinAllways WinNu spelen
Fruit SmashersFruit SmashersNu spelen
The Expendables New Mission MegawaysThe Expendables New Mission MegawaysNu spelen
John DoeJohn DoeNu spelen
Joker FortuneJoker FortuneNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen
StarquestStarquestNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen
Book of GodsBook of GodsNu spelen