Reptizillions Power Reels

Reptizillions Power Reels

Trekken dinosaurussen en spanning al snel jouw aandacht? Speel dan zeker eens de Reptizillions Power Reels gokkast. Dit spel is door Red Tiger ontwikkeld en daardoor kun je een gokje wagen met een hoge kwaliteit. Je speelt dit spel met 8 rollen en met 6 symbolen per rol. Het spel laat op de achtergrond het bos zien waar de dinosaurussen leven. Je ziet waterplassen, bomen, struiken en vertrapte paden. Op de rollen draai je verschillende soorten dinosaurussen en je kunt ook gekleurde kaartsymbolen draaien. Voordat je het weet val je in de prijzen.

Reptizillions Power Reels spelregels

Dit spel kan jou van een mooie winst voorzien zodra je op de rollen combinaties vormt. Een combinatie moet uit identieke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt dit spel met 30 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. De RTP van de Reptizillions Power Reels gokkast ligt op 94,74%.

Scatters en free spins aanwezig

Je kunt de Reptizillions Power Reels gokkast gaan spelen met verschillende soorten extra functies. Er is onder andere een Scatter symbool aanwezig. Deze kan jou van prijzen voorzien zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen. Het Scatter symbool kan bovendien ook free spins opleveren. Als je free spins gewonnen hebt kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Dit kan voor extra spanning zorgen, want zo kun je gratis prijzen winnen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen