Thor's Vengeance

Thor's Vengeance

Er worden veel spellen aangeboden bij het online casino en één daarvan is de Thor’s Vengeance gokkast. Je kunt dit spel gaan spelen met een thema over Vikingen. Thor is er hier één van en hij neemt jou mee naar een gevechtswereld. Je ziet op de achtergrond vlammen voorbij komen, rondvliegende stenen, een grote trap, stalen kettingen en nog veel meer. Laat je de rollen van de Thor’s Vengeance gokkast draaien? Dan zie je Thor verschijnen, stoere Vikingen, versteende maskers en versteende kaartsymbolen.

Eenvoudige spelregels

Om met de symbolen van de Thor’s Vengeance gokkast te kunnen winnen moet je op de 6 rollen van het spel complete combinaties draaien. Een combinatie moet bij dit spel altijd bestaan uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat een combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet bij de Thor’s Vengeance gokkast vanaf de meest linkse rol naar rechts. Deze Red Tiger slot speel je met 2305 winmanieren voor hoge prijzen. De RTP ligt op 94,7%. In de prijzentabel vind je terug welke winsten je kunt behalen.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Thor’s Vengeance gokkast kun je ook extra functies tegenkomen. Je kunt hier de kans op winst mee vergroten en je kunt er mooie prijzen mee winnen. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen tegen kunnen komen. Zij hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten vervangen. Je kunt er ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Er zijn ook Scatter symbolen te vinden en zij kunnen jou van free spins voorzien!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen