Vault Cracker

Vault Cracker

In het aanbod van spellen bij het online casino kun je de Vault Cracker gokkast tegenkomen. Als je dit spel gaat spelen zal je mee worden genomen naar een totaal van 5 rollen. Je kunt het spel gaan spelen met een thema over het kraken van een kluis. De achtergrond laat posters van dieven zien, koffiemokken, oordopjes en nog veel meer. Je kunt op de rollen van het spel ook mooie symbolen draaien die goed in het thema passen. Denk daarbij aan revolvers en andere symbolen. Als je de Vault Cracker gokkast gaat spelen zal je mooie prijzen kunnen winnen. De spanning zal daardoor ook al snel hoog oplopen als je een gokje gaat wagen.

Vault Cracker spelregels

Om prijzen te kunnen winnen met de Vault Cracker gokkast moet je op de 5 rollen van het spel combinaties draaien die compleet zijn. Een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je kunt de Vault Cracker gokkast gaan spelen met 10 winlijnen en hier moet elke combinatie er één van volgen. De RTP van dit spel ligt op 95,66%. Je kunt in de prijzentabel terugvinden op welke winsten jij kans maakt als je de Vault Cracker gokkast gaat spelen. Er kan minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai.

Wild symbolen en vermenigvuldigers

Tijdens het spelen van de Vault Cracker gokkast kun je ook Wild symbolen op de rollen draaien. Met de Wild symbolen kun je de kans op winst vergroten, omdat zij een vervangende functie hebben. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Daarnaast heeft de Vault Cracker gokkast ook vermenigvuldigers te bieden. Zij kunnen voor nog hogere geldprijzen zorgen en dat wil je uiteraard maar al te graag!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen