War of Gods

War of Gods

Eén van de Red Tiger spellen die je online kunt gaan spelen is de War of Gods gokkast. Je kunt dit spel gaan spelen met veel verwachtingen. Het spel wordt gespeeld met een thema over Griekse goden die de strijd met elkaar aangaan. De spannende strijd tussen Zeus en Hades maakt dit spel al snel interessant om te spelen. Je kunt met de War of Gods gokkast een gokje wagen op 5 rollen. Op de achtergrond zie je het vechtgebied van de goden verschijnen en de rollen laten ook bijpassende symbolen zien. Je ziet onder andere de goden op de rollen voorbij komen. Daarnaast draai je ook maskers, hoorns, brieven en kompassen. Gekleurde kaartsymbolen als harten, ruiten, schoppen en klavers zijn ook aanwezig.  

Spelregels War of Gods

Prijzen kunnen bij de War of Gods gokkast al snel hoog oplopen. Als je dit spel gaat spelen zal je mooie winsten kunnen behalen door combinaties op de rollen te draaien. Een combinatie moet bij dit spel altijd bestaan uit soortgelijke symbolen. Dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 45 winlijnen volgt. Elke combinatie moet op aaneengesloten rollen gedraaid worden en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Met een RTP van 95,66% kun jij de War of Gods gokkast voor de winst gaan spelen.

Geniet van extra functies

Dit spel heeft ook extra functies te bieden voor jou als speler. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten. Als je de War of Gods gokkast gaat spelen zal je leuke features kunnen activeren. Je kunt een feature van Zeus activeren, een feature van Hades en een feature van beide. Als de features geactiveerd worden zal je enkel hoogwaardige symbolen op de rollen kunnen draaien. Zo kun je al snel hoge prijzen winnen en dat zorgt voor veel spanning.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen