Wheel of Amp

Wheel of Amp

Met een hoge kwaliteit kun jij de Wheel of Amp gokkast van Red Tiger gaan spelen bij het online casino. Je krijgt op de achtergrond van het spel een ruimte te zien met een houten vloer, wit met gouden banken, gouden details, glazen tafels en grote ramen. Op de 3 rollen van de Wheel of Amp gokkast draai je ook bijpassende symbolen. Denk aan een oude telefoon, een oldtimer, een oude trein, een vliegtuigje, een fiets, platenspelers, vulpennen en nog veel meer. Je kunt met de symbolen mooie prijzen winnen en dat wil je uiteraard maar al te graag.

Wheel of Amp spelregels

Jouw doel tijdens het spelen van de Wheel of Amp gokkast? Dat is het winnen van prijzen. Om te kunnen winnen moet elke combinatie uit minimaal 3 identieke symbolen bestaan. Je moet ervoor zorgen dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je hebt dus alle rollen van de Wheel of Amp gokkast nodig om een complete combinatie te kunnen draaien. Het spel wordt met 25 winlijnen gespeeld en elke combinatie moet er daar één van volgen. Dit spel heeft een RTP van 94,7% te bieden. Spelen kan voor minimaal €0,10 per draai en maximaal €10 per draai.

Vermenigvuldigers en free spins

Als je de Wheel of Amp gokkast gaat spelen kun je ook extra functies tegenkomen. Je kunt onder andere vermenigvuldigers ontvangen met dit spel. De vermenigvuldigers zijn erg interessant, omdat zij voor hoge prijzen kunnen zorgen. Daarnaast kom je ook free spins tegen. Als je free spins gewonnen hebt kun je de rollen van de Wheel of Amp gokkast gratis laten draaien. Zo kun je gratis prijzen winnen en dat wil je uiteraard maar al te graag.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen