Wild Tundra

Wild Tundra

De mammoet is al enige tijd uitgestorven, maar is nog wel regelmatig te zien in gokkasten. Zo ook bij de Wild Tundra gokkast. Dit spel is door spel provider Red Tiger ontwikkeld. Je krijgt op de achtergrond van het spel de leefomgeving van de dieren te zien. Er is een bevroren meer te zien, ijsrotsen en bergen. Op de rollen draai je de mammoet, bruine beren, elanden, neushoorns en tijgers. Er verschijnen ook kaartsymbolen op de rollen. Je speelt de Wild Tundra gokkast met 5 rollen en per rol kun je 4 symbolen laten zien. Daardoor speel je met 20 symbolen per speelronde voor de winst.

Wild Tundra spelregels

Kies je voor deze gokkast van provider Red Tiger? Dan zal je het tot mooie prijzen kunnen schoppen. Hiervoor moet je combinaties vormen op de rollen. Een combinatie moet uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. Je speelt de Wild Tundra gokkast met 1.024 winmanieren en een RTP van 95,7%. Er geldt een hoge variantie en dit spel kan maximaal 10.000 keer je inzet opleveren. Spelen op de Wild Tundra gokkast is mogelijk vanaf €0,10 per speelronde tot maximaal €100 per draai.

Super Symbols, free spins en vermenigvuldigers

Er zijn ook extra functies toegevoegd aan dit spel van Red Tiger. Zo kun je onder andere Super Symbols draaien en deze herken je aan de mammoet. De mammoet kan als 1x2, 1x3 of 1x4 symbool verschijnen. Daardoor kan hij de volledige rol bedekken. Dit kan een vermenigvuldiger van x3, x5 of x8 opleveren. Geldprijzen kunnen dus al snel hoog oplopen als je gaat spelen op de Wild Tundra gokkast. Dit spel heeft ook free spins te bieden, waarmee je de rollen van de Wild Tundra gokkast gratis kunt laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen