Voor echt geld spelen

Black Magic

Stakelogic is een bekende spel provider en zij hebben onder andere de Black Magic gokkast op de markt weten te brengen. Als je dit spel gaat spelen zal je verrast worden door een spannend thema. Het thema heeft te maken met een oude tovenaar en zijn magische krachten. Je kunt de Black Magic gokkast gaan spelen met een goed uitgewerkt thema. Het spel wordt gespeeld met een mooie achtergrond en ook kom je bijpassende symbolen op de rollen tegen. Zowel grafisch als geluidstechnisch komt het spel niets te kort.

Eenvoudige spelregels

Je kunt met de Black Magic gokkast al snel hoge prijzen winnen. Met dit spel kun je het tot een winst schoppen door complete combinaties op de rollen te draaien. Je speelt de Black Magic gokkast met 5 rollen en op elke rol kun je 3 symbolen draaien. Daardoor speel je het spel met 15 symbolen per draai. Je speelt de Black Magic gokkast met 10 winlijnen en hier moet elke combinatie er één van volgen. In de prijzentabel vind je terug welke winsten dit spel precies op kan leveren. Je kunt dan direct zien wat je kunt verwachten.

Geniet van extra functies

Dit spel kan ook al snel spannend worden door de extra functies die toe zijn gevoegd. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten. Zo kun je het nog sneller tot een mooie winst schoppen. Daarnaast kunnen de extra functies hoge geldprijzen opleveren en dat wil je als speler uiteraard maar al te graag. De extra functies zijn een zeer mooie toevoeging aan de Black Magic gokkast en maken dit spel nog spannender dan het al is.

Andere gokkasten

Hot Fruits 40Hot Fruits 40Nu spelen
Bells on Fire RomboBells on Fire RomboNu spelen
Hot Fruits 100Hot Fruits 100Nu spelen
Admiral NelsonAdmiral NelsonNu spelen
John DoeJohn DoeNu spelen
The Amsterdam MasterplanThe Amsterdam MasterplanNu spelen
King BamBamKing BamBamNu spelen
Club 2000Club 2000Nu spelen
Temple Quest SpinfinityTemple Quest SpinfinityNu spelen
White RabbitWhite RabbitNu spelen
KingmakerKingmakerNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen