Speel hier volledig scherm
Book of Adventure Christmas

Book of Adventure Christmas Super Stake Edition

Stakelogic heeft onder andere de Book of Adventure Christmas Super Stake Edition gokkast ontwikkeld. Je kunt dit spel gaan spelen met een thema over Egypte en ondertussen wordt er kerst gevierd. Het spel wordt gespeeld met een totaal van 5 rollen en 15 symbolen per draai. Op de achtergrond van het spel zie je een tombe met goud, pilaren, beelden en oude tekeningen. In de omgeving zie je sneeuw liggen en ook zijn er lichtjes te zien. Laat je de rollen draaien? Dan zie je onder andere farao’s verschijnen, Horus, Bastet, een reiziger met een kerstmuts en hulst, een gouden boek en nog veel meer. Met de symbolen kun je al snel hoge prijzen winnen!

Eenvoudige spelregels

Je speelt de Book of Adventure Christmas Super Stake Edition gokkast voor hoge prijzen en om te kunnen winnen moet je complete combinaties draaien. Een combinatie moet altijd uit soortgelijke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat een combinatie altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts wordt gedraaid. Dit moet op aaneengesloten rollen en op één van de 10 winlijnen. De RTP van de Book of Adventure Christmas Super Stake Edition gokkast ligt op 96,69%.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Book of Adventure Christmas Super Stake Edition gokkast kun je ook genieten van extra functies. Je kunt hier de kans op winst mee vergroten. Dit spel heeft onder andere free spins te bieden en hier kun jij de rollen gratis mee laten draaien. Op die manier kan dit spel gratis winsten opleveren. Je speelt ook met een Gamble Feature en daardoor kunnen geldprijzen hoog oplopen. Er zijn ook Wild symbolen toegevoegd. Zij hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten van het spel vervangen.

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen