Dice Runner Megaways

Dice Runner Megaways

Stakelogic is een bekende spel provider en heeft onder andere de Dice Runner Megaways gokkast op de markt gebracht. Je kunt deze gokkast gaan spelen met een klassieke uitstraling en op de rollen draai je de dobbelstenen van het bekende dobbelspel Dice. Als je dit spel gaat spelen zal je 6 rollen tegenkomen en hierop kun je minimaal 2 en maximaal 7 symbolen laten verschijnen. Je kunt per rol en na elke draai een ander aantal symbolen draaien, omdat het spel met Megaways wordt gespeeld. Tijdens het spelen van de Dice Runner Megaways gokkast draai je op de rollen gekleurde dobbelstenen. Ze verschijnen in de kleuren turquoise, roze, groen, rood, blauw en geel. Er zijn ook witte dobbelstenen aanwezig met daarop Chinese tekens in verschillende kleuren.

Dice Runner Megaways spelregels

Tijdens het spelen van deze gokkast wil je uiteraard mooie prijzen winnen. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen een combinatie te vormen. Dit moet met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Een combinatie moet op aaneengesloten rollen worden gedraaid en dit moet van links naar rechts. Je kunt de Dice Runner Megaways gokkast spelen met 117.649 winmanieren door op elke rol het maximaal aantal symbolen te draaien. Dit spel heeft een RTP van 95,99% te bieden en een hoge variantie. Als je dit spel gaat spelen zal je mooie prijzen kunnen winnen tot wel 600 keer je inzet.

Scatters, free spins en Wilds aanwezig

Kies je ervoor om aan de slag te gaan met de Dice Runner Megaways gokkast? Dan kun je ook extra functies gebruiken. Je kunt hiermee de kansen op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Als je het spel hebt geladen kun je onder andere Wild symbolen draaien en deze herken je aan de witte dobbelsteen waar ‘WILD’ op staat geschreven. De Wild biedt een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Er zijn ook Scatter symbolen aanwezig bij de Dice Runner Megaways gokkast en hier kun je free spins mee winnen. De Scatter herken je aan het gouden vraagteken. Draai je 3 of meer Scatters? Dan win je 8 free spins.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen