Voor echt geld spelen

Hot 7 Hold and Spin

Gokken bij het online casino kan onder andere op de Hot 7 Hold and Spin slot van Stakelogic. Je kunt dit spel gaan spelen met een totaal van 3 rollen. Op elke rol kun je 3 symbolen draaien en daardoor speel je met 9 symbolen per draai. Je kunt op de rollen van de Hot 7 Hold and Spin gokkast mooie stukken fruit laten verschijnen. Denk aan aardbeien, pruimen, sinaasappels en kersen. Je kunt ook zwarte kruizen draaien, blauwe sterren, diamanten, gouden munten en zilveren munten. Met de symbolen kun je leuke prijzen winnen en dat zorgt voor de nodige spanning zodra de rollen gaan draaien.

Hot 7 Hold and Spin spelregels

Wil je graag winsten behalen met de Hot 7 Hold and Spin gokkast? Dan moet je op de 3 rollen complete combinaties laten zien. Het is aan jou als speler om een combinatie te vormen met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Daarom heb je alle rollen van de Hot 7 Hold and Spin gokkast nodig om een complete combinatie te kunnen draaien. Elke combinatie moet één van de 5 winlijnen volgen. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je minimaal €0,05 per draai kunnen plaatsen en maximaal €100 per draai. De RTP van de Hot 7 Hold and Spin gokkast ligt op 95,3%.

Scatter symbolen en Wilds

Dit spel heeft ook extra functies te bieden en daar is het Scatter symbool er één van. De Scatter kan winsten opleveren op alle posities op de rollen zonder een winlijn te volgen. Je kunt de Scatter draaien op de middelste rol van de Hot 7 Hold and Spin gokkast. Dit spel kan ook met Wild symbolen gespeeld worden. Deze herken je aan het WILD symbool met de vlammen. De Wild heeft een vervangende functie en kan de plek innemen van elk ander standaard symboolsoort. Met het Wild symbool kun je ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen.

Andere gokkasten

Lucky BellsLucky BellsNu spelen
Fruit ExpressFruit ExpressNu spelen
Dragons GiftDragons GiftNu spelen
Hot Fruits 27Hot Fruits 27Nu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Joker FortuneJoker FortuneNu spelen
Dragons and MagicDragons and MagicNu spelen
Bandits Thunder LinkBandits Thunder LinkNu spelen
Cyberslot MegaclustersCyberslot MegaclustersNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen
KingmakerKingmakerNu spelen
Queen of RichesQueen of RichesNu spelen