Speel hier volledig scherm
Hot Joker

Hot Joker

Stakelogic heeft onder andere de Hot Joker gokkast op de markt gebracht. Je kunt dit spel gaan spelen met een totaal van 5 rollen en met 20 symbolen per draai. Gokken op de Hot Joker gokkast kan met stukken fruit en daardoor kan het speelveld kleurrijk worden gemaakt. Een gokje wagen op de Hot Joker gokkast kan met citroenen, sinaasappels, pruimen, watermeloenen, druiven, peren en aardbeien. Je draait ook rode zevens, blauwe zevens, jokers en blauwe sterren. De symbolen van de Hot Joker gokkast kunnen jou van mooie prijzen voorzien.

Hot Joker spelregels

Dit spel kan winsten opleveren zodra je combinaties op de rollen laat zien. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Hot Joker gokkast met 40 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. De RTP van dit Stakelogic spel ligt op 95,01%. Spelen op de Hot Joker gokkast kan voor minimaal €0,10 per draai en voor maximaal €100 per draai.

Free spins en Wild symbolen gebruiken

Tijdens het spelen van de Hot Joker gokkast kun je onder andere Scatter symbolen draaien en hier kun je free spins mee winnen. De Scatter herken je aan de blauwe ster. Als je 3 of meer Scatter symbolen draait zal je free spins ontvangen. Bij het draaien van 3, 4 of 5 Scatter symbolen ontvang je 10, 20 of 30 free spins. Hier kun je de rollen van de Hot Joker gokkast gratis mee laten draaien. Verder kun je het spel gaan spelen met Wild symbolen en deze herken je aan de joker. Je kunt met het Wild symbool alle standaard symboolsoorten vervangen. Op die manier is het ook mogelijk om onderbroken combinaties te laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen.

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Joker DropJoker DropNu spelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoNu spelen
Old FellowOld FellowNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen