Voor echt geld spelen

Hot Joker

Stakelogic heeft onder andere de Hot Joker gokkast op de markt gebracht. Je kunt dit spel gaan spelen met een totaal van 5 rollen en met 20 symbolen per draai. Gokken op de Hot Joker gokkast kan met stukken fruit en daardoor kan het speelveld kleurrijk worden gemaakt. Een gokje wagen op de Hot Joker gokkast kan met citroenen, sinaasappels, pruimen, watermeloenen, druiven, peren en aardbeien. Je draait ook rode zevens, blauwe zevens, jokers en blauwe sterren. De symbolen van de Hot Joker gokkast kunnen jou van mooie prijzen voorzien.

Hot Joker spelregels

Dit spel kan winsten opleveren zodra je combinaties op de rollen laat zien. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Hot Joker gokkast met 40 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. De RTP van dit Stakelogic spel ligt op 95,01%. Spelen op de Hot Joker gokkast kan voor minimaal €0,10 per draai en voor maximaal €100 per draai.

Free spins en Wild symbolen gebruiken

Tijdens het spelen van de Hot Joker gokkast kun je onder andere Scatter symbolen draaien en hier kun je free spins mee winnen. De Scatter herken je aan de blauwe ster. Als je 3 of meer Scatter symbolen draait zal je free spins ontvangen. Bij het draaien van 3, 4 of 5 Scatter symbolen ontvang je 10, 20 of 30 free spins. Hier kun je de rollen van de Hot Joker gokkast gratis mee laten draaien. Verder kun je het spel gaan spelen met Wild symbolen en deze herken je aan de joker. Je kunt met het Wild symbool alle standaard symboolsoorten vervangen. Op die manier is het ook mogelijk om onderbroken combinaties te laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen.

Andere gokkasten

Buffalo ThunderstacksBuffalo ThunderstacksNu spelen
Wild VolcanoWild VolcanoNu spelen
Lucky Joker 100Lucky Joker 100Nu spelen
Fire And IceFire And IceNu spelen
Super Joker MegawaysSuper Joker MegawaysNu spelen
Book of Cleopatra SuperStake EditionBook of Cleopatra SuperStake EditionNu spelen
Viking SmashViking SmashNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Bonanza MegapaysBonanza MegapaysNu spelen
DonutsDonutsNu spelen
Cyberslot MegaclustersCyberslot MegaclustersNu spelen
Spicy Meatballs MegawaysSpicy Meatballs MegawaysNu spelen