Speel hier volledig scherm
Jaguar Strike

Jaguar Strike

Online kun je onder andere de Jaguar Strike gokkast tegenkomen. Als je dit spel gaat spelen zal je kunnen rekenen op een spannende gameplay. Dit spel is ontwikkeld door provider Stakelogic en daardoor kun je van de kwaliteit ook veel verwachten. Zowel grafisch als geluidstechnisch is dit spel goed in elkaar gezet. Als je met de Jaguar Strike gokkast aan de slag gaat zal je zien dat het thema te maken heeft met jaguars in een grote jungle. Je krijgt op de achtergrond de jungle te zien met planten, bladeren, oude stenen, omgevallen pilaren en een hoge stenen muur. Op de rollen draai je verschillende symbolen. Je kunt personages draaien die in de jungle leven en ook kom je jaguars tegen. Vergeet ook zeker de gekleurde kaartsymbolen niet. Het speelveld van dit spel bestaat uit 5 rollen en per rol draai je 4 symbolen.

Jaguar Strike spelregels

Kies je ervoor om te gaan spelen op de Jaguar Strike gokkast? Dan zal je kunnen winnen door op de rollen combinaties te vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 20 winlijnen volgt. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Gokken op de Jaguar Strike gokkast kan met een Return to Player van 95,63%.

Scatter symbolen en free spins

Zodra je begint met spelen op de Jaguar Strike gokkast zal je ook extra functies tegen kunnen komen. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Scatter symbolen kunnen draaien. Met de Scatter kun je prijzen winnen op alle posities op de rollen. Je hoeft hier geen combinatie voor te vormen of winlijn voor te volgen. Met de Scatter kun je ook free spins winnen. Je kunt met de free spins die de Jaguar Strike gokkast oplevert de rollen van het spel gratis laten draaien. Op die manier kun je gratis prijzen winnen en dat wil je uiteraard maar al te graag.

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen