Dit spel is niet meer gratis te spelen.

Voor echt geld spelen

King of Spades

Bij het online casino kun je onder andere de King of Spades gokkast tegenkomen. Dit spel is door Stakelogic ontwikkeld. Als je dit spel gaat spelen zal je mee worden genomen naar Egypte. Je ziet dat het thema goed in elkaar is gezet. Dit heeft Stakelogic gedaan met een mooie achtergrond en bijpassende symbolen op de rollen. Op de rollen kun je symbolen draaien die met Egypte te maken hebben. Denk hierbij aan Horus, Bastet en nog vele andere symbolen. Met de symbolen kun je ook al snel mooie prijzen winnen!

King of Spades spelregels

Je kunt met de King of Spades gokkast mooie prijzen winnen door op de rollen van het spel combinaties te draaien. Een combinatie moet altijd compleet zijn om een winst op te kunnen leveren. Het is belangrijk dat een combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet ook altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Combinaties moeten minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Je kunt in de prijzentabel terugvinden welke winsten je precies kunt behalen als je de King of Spades gokkast voor geld gaat spelen.

Wild symbolen en free spins

Dit spel heeft leuke extra functies te bieden en daar is het Wild symbool er één van. Als je de King of Spades gokkast gaat spelen zal je het Wild symbool goed kunnen gebruiken bij een onderbroken combinatie. Hij heeft namelijk een vervangende functie en kan alle symboolsoorten vervangen. Je kunt daardoor onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Daarnaast heeft de King of Spades gokkast ook free spins te bieden. De free spins kunnen gratis prijzen opleveren, omdat je daar de rollen gratis mee kunt laten draaien.

Andere gokkasten

Hot Fruits 20Hot Fruits 20Nu spelen
Admiral NelsonAdmiral NelsonNu spelen
Crazy BeeCrazy BeeNu spelen
Book of LordsBook of LordsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Book of Adventure ChristmasBook of Adventure ChristmasNu spelen
Dr MagooDr MagooNu spelen
Black MagicBlack MagicNu spelen
White RabbitWhite RabbitNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen
Dragon BornDragon BornNu spelen