Speel hier volledig scherm
Mayan Rush

Mayan Rush

Eén van de spellen die je online kunt gaan spelen is de Mayan Rush gokkast. Je kunt dit spel gaan spelen met de kwaliteiten van spel provider Stakelogic. Het spel heeft te maken met de Maya’s. Stakelogic heeft dit spel in elkaar weten te zetten met mooie grafische elementen. Op de achtergrond zie je de jungle van de Maya’s. Je ziet een hoge muur met takken, bladeren en klimop. Als je de rollen laat draaien kom je ook mooie symbolen tegen. Denk aan de Maya’s zelf, dieren, reizigers en nog veel meer. Naast het speelveld zie je ook twee grote pilaren met daarop grote beesten. De twee pilaren kunnen bij dit spel erg interessant worden, omdat ze leuke functies hebben gekregen.

Spelregels Mayan Rush

Met de Mayan Rush gokkast kun je al snel mooie prijzen winnen. Om te kunnen winnen moet je op de 5 rollen van het spel complete combinaties draaien. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 45 winlijnen volgt. Spelen op de Mayan Rush gokkast kan met een RTP van 96,05%. In de prijzentabel kun je terugvinden welke winsten je precies met dit spel kunt behalen.

Geniet van extra functies

Wanneer je de Mayan Rush gokkast gaat spelen zal je ook extra functies tegen kunnen komen. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten. Er is onder andere een vermenigvuldiger te vinden bij de Mayan Rush gokkast. De vermenigvuldigers worden geactiveerd door de linker pilaar met de blauwe diamant. Aan de rechterkant van het speelveld zie je een pilaar met een rode diamant. Hiermee kun je levens sparen. Dit spel heeft dus genoeg te bieden voor jou als speler!

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen