Voor echt geld spelen

Ben je op zoek naar een gokkast dat is gekoppeld aan een progressieve jackpot? Dan is de video gokkast Mega Fortune Jackpot waarschijnlijk het spel dat je graag wilt spelen. De jackpot stand van de Mega Jackpot kan op de Mega Fortune oplopen tot miljoenen euro’s. Dit spel is gekoppeld aan drie verschillende progressieve jackpots, namelijk de Rapid jackpot, een jackpot dat snel oploopt en doorgaans een bedrag van rond de 500 euro bedraagt. De Major jackpot, een jackpot dat kan oplopen van 10.000 tot 50.000 euro en dan tot slot de Mega jackpot, een jackpot dat je leven compleet kan veranderen als je deze weet te winnen.

Mega Fortune Jackpot speluitleg
Deze video gokkast heeft vijfentwintig lijnen dat je kunt activeren, vier verschillende inzetniveaus en een muntwaarde van 1 eurocent tot maximaal 50 eurocent per winlijn. Speel je met een maximale inzet dan kost het 50 euro per beurt om aan de rollen te draaien. Dit spel heeft het spannendste bonusspel van elke videoslot want deze bonus kan jouw een miljoenenwinst opleveren. Wij adviseren alle spelers om een voorbeeld bonusronde te spelen. Tijdens het bonusspel kun je aan het rad draaien en is het de bedoeling zo ver mogelijk binnen het rad te geraken.

Naast de bonusronde is er ook een wild symbool en scatter aanzwezig. Het wild symbool kan voor extra winnende combinaties zorgen terwijl de scatter juist voor free spins zorgt. Speel dit spel lekker gratis of maak een account aan bij het 888 casino.

Stakelogic gokkasten

Simply Wild
Monkeys of The Universe
Twin Joker
The Book
The Amsterdam Masterplan
Spartus
Spartania
Random Runner
Random 2 Wins
Random 2 Wild
Las Vegas Fever
King BamBam

Meer Videoslot

Mega Fortune
Gonzos Quest
South Park
Wild Catch
The Dark Knight Rises
Dr Watss Up
Tiger vs Bear
Sterling Silver 3D
Thunderstruck 2
Break Da Bank Again
Agent Jane Blonde
Secret Santa