Voor echt geld spelen

Rambo

Open je het spelaanbod van het online casino? Dan kun je onder andere de Rambo gokkast tegenkomen van spel provider Stakelogic. Als je de Rambo gokkast gaat spelen zal je mee worden genomen naar de gelijknamige film. Je komt terecht in de vechtwereld van Rambo en hier moet je in zien te overleven. Deze gokkast is erg spannend en je kunt ook spelen met mooie grafische elementen. Dit spel heeft een mooie achtergrond gekregen en ook kun je spelen met mooie symbolen op de rollen. Op de rollen van het spel kun je symbolen draaien als Rambo, bebloede messen, TNT bommen, handgranaten en nog veel meer.

Eenvoudige spelregels

Met de symbolen op de rollen kun je mooie geldprijzen winnen. Je kunt een geldprijs winnen door op de rollen van het spel een combinatie te vormen. Een combinatie moet altijd uit 3 of meer identieke symbolen bestaan. Het is belangrijk dat een combinatie altijd één van de 20 winlijnen volgt. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen en ook altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Spelen voor de winst op de Rambo gokkast kan met een RTP van 94,51% en met een inzet naar keuze. Er kan minimaal €0,20 per draai geplaatst worden en maximaal €50 per draai.

Geniet van extra functies

Uiteraard kun je ook genieten van extra functies als je met de Rambo gokkast aan de slag gaat. Je kunt onder andere een Wild symbool draaien en deze telt als ieder ander symbool. De Wild kan daardoor ook onderbroken combinaties completeren, waardoor jij als speler alsnog een geldprijs uit kunt laten betalen. Je speelt de Rambo gokkast ook met Scatter symbolen en hier kun je free spins mee winnen. Met de free spins kun je de rollen van het spel gratis laten draaien en dit kan gratis geldprijzen opleveren.

Andere gokkasten

Wolf MoonWolf MoonNu spelen
Fruit ExpressFruit ExpressNu spelen
Dragons GiftDragons GiftNu spelen
Mega SharkMega SharkNu spelen
Random 2 WinsRandom 2 WinsNu spelen
Grand Slam Jackpot DeluxeGrand Slam Jackpot DeluxeNu spelen
Joker4WildJoker4WildNu spelen
Random RunnerRandom RunnerNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen
BonanzaBonanzaNu spelen
Rocky ReactorsRocky ReactorsNu spelen