Speel hier volledig scherm
Runner 6 Runner

Runner 6 Runner

Met een totaal van 8 rollen kun jij een gokje wagen op de Runner 6 Runner gokkast van spel provider Stakelogic. Je kunt dit spel gaan spelen met een fruitthema en dit is goed in elkaar gezet. Het spel wordt gespeeld met een mooie achtergrond en met bijpassende symbolen op de rollen. Je krijgt op de achtergrond een gokhal te zien en hier staat de Runner 6 Runner gokkast voor je klaar. Op de 8 rollen van het spel kun je mooie symbolen draaien. Je kunt symbolen draaien als sinaasappels, pruimen, peren, aardbeien, watermeloenen en druiven. Er kunnen ook blauwe sterren gedraaid worden, rode zevens en gouden bellen. De symbolen zorgen samen voor een kleurrijk speelveld.

Eenvoudige spelregels

Om met de Runner 6 Runner gokkast te kunnen winnen moet je op de rollen van het spel complete combinaties draaien. Een combinatie moet altijd bestaan uit soortgelijke symbolen en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat een combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts of van rechts naar links. Spelen voor de winst op de Runner 6 Runner gokkast kan met een RTP van 95%. Wil je weten welke prijzen je kunt winnen met de Runner 6 Runner gokkast? Open dan gerust de prijzentabel.

Geniet van extra functies

Bij de Runner 6 Runner gokkast kom je ook extra functies tegen. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten. Daardoor wordt het voor jou als speler nog leuker om dit spel te gaan spelen. Je kunt de Runner 6 Runner gokkast gaan spelen met onder andere Wild symbolen. Zij hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt het spel ook spelen met een Double Game en ook kom je een jackpot tegen!

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen