Voor echt geld spelen

Sterling Silver is één van de videoslots dat je met een 3D brilletje op kunt spelen. Natuurlijk kun je Sterling Silver ook zonder 3D bril spelen maar wij adviseren er toch een op te zetten zodat je dit spel echt in 3D kunt spelen. dit spel behoort ondertussen tot de wat oudere slots want dit spel is in 2011 gelanceerd door Microgaming. Speel gratis in de fun modus of speel voor echte winsten en maak een account aan bij JackpotCity. Sterling silver behoort tot een van de weinige slots dat je echt in 3D met een 3D bril kunt spelen.

Sterling Silver spelen
De Sterling Silver slot is een 3D video gokkast met vijf rollen, drie rijen en vijfentwintig lijnen. Het wild symbool is vrij bijzonder want winnende combinaties behaald met dit symbool kunnen worden vermenigvuldigt met 2 tot maximaal 10. De scatter kan ook als vermenigvuldiger gelden waardoor je winsten echt snel op kunnen lopen. Het scatter symbool komt op de rollen 2, 3 en 4 voor en kan voor maximaal 15 gratis spins zorgen. Het is mooi meegenomen als je een 3D brilletje hebt liggen want dan komt dit slot pas echt tot leven en vliegen de symbolen op je af. Je kunt ook een 3D brilletje aanvragen bij Jackpotcity waarna je er een toegezonden krijgt.

Voor nieuwe spelers bij Jackpotcity is het pas echt feest en vooral als je met iDEAL betaald. Er ligt sowieso een bonus voor je klaar tot maximaal 500 euro maar als je met iDEAL betaald krijg je op elke storting tien procent korting tot maximaal 500 euro aan korting.

Andere gokkasten

White RabbitWhite RabbitNu spelen
Temple Quest SpinfinityTemple Quest SpinfinityNu spelen
Book of GodsBook of GodsNu spelen
BonanzaBonanzaNu spelen
SpartaniaSpartaniaNu spelen
Joker FortuneJoker FortuneNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Joker4WildJoker4WildNu spelen
White RabbitWhite RabbitNu spelen
Temple Quest SpinfinityTemple Quest SpinfinityNu spelen
Book of GodsBook of GodsNu spelen
BonanzaBonanzaNu spelen