Speel hier volledig scherm
Super 6 Wild

Super 6 Wild

Stakelogic heeft onder andere de Super 6 Wild gokkast ontwikkeld. Je kunt dit spel gaan spelen met 2 speelvelden. Het linker speelveld laat 4 rollen zien en het rechter speelveld laat 5 rollen zien. Je kunt op elke rol 3 symbolen draaien. Er wordt gespeeld met stukken fruit en dit trekt al snel je aandacht. Je draait sinaasappels, pruimen, peren, aardbeien, druiven en watermeloenen. Daarnaast draai je ook gouden bellen, rode zevens en blauwe sterren. Het spel kan worden gespeeld met een kleurrijk speelveld en met eerlijke winkansen.

Super 6 Wild spelregels

Als je een gokje gaat wagen op de Super 6 Wild gokkast zal je mooie winsten kunnen behalen. Je kunt een gokje wagen voor de winst door op de rollen van het spel combinaties te draaien die compleet zijn. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Een combinatie moet één van de 10 winlijnen volgen. Met een RTP van 96% kun jij de Super 6 Wild gokkast voor de winst gaan spelen.

Progressieve jackpot en Wilds

Een gokje wagen op de Super 6 Wild gokkast kan ook met extra functies. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Er is onder andere een progressieve jackpot aanwezig bij de Super 6 Wild gokkast. De jackpot kan gewonnen worden met het Mystery Jackpot symbool. Daarnaast kom je ook Wild symbolen en Scatter symbolen tegen bij de Super 6 Wild gokkast. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Met het Scatter symbool kun je free spins winnen.

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen