Voor echt geld spelen

Super Dice Megaways

Ga je spelen op de Super Dice Megaways gokkast bij het online casino? Dan krijg je op een totaal van 6 rollen mooie symbolen te zien. Het thema heeft te maken met het dobbelspel Dice en daarom zijn er dobbelstenen als symbolen toegevoegd. Je komt ze tegen in de kleuren wit, geel, blauw, rood, groen, roze en turquoise. Op elke dobbelsteen staat een ander aantal ogen. Van 1 t/m 6 kom je ze tegen. Je speelt met 6 rollen en per rol kun je een ander aantal symbolen draaien. Er wordt namelijk gespeeld met Megaways. Je kunt minimaal 2 symbolen per rol draaien en maximaal 7. Als je op alle rollen 7 symbolen draait kun je de Super Dice Megaways gokkast gaan spelen met 117649 winmanieren.

Eenvoudige spelregels

Met een RTP van 96,06% kun jij de Super Dice Megaways gokkast gaan spelen voor de winst. Om te kunnen winnen moet je op de rollen van het spel complete combinaties draaien. Een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Super Dice Megaways gokkast met veel winkansen. Er kan minimaal €0,20 per draai geplaatst worden en maximaal €40 per draai.

Geniet van extra functies

Dit spel kan ook met extra functies gespeeld worden. Stakelogic heeft onder andere Wild symbolen toegevoegd. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt met het Wild symbool onderbroken combinaties laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan zal je alsnog een winst uit kunnen laten betalen. Bij de Super Dice Megaways gokkast kom je ook Scatter symbolen tegen. Zij kunnen jou voorzien van free spins. Als je met de free spins gaat spelen kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Je komt ook vermenigvuldigers tegen en Mystery symbolen.

Andere gokkasten

Book of LordsBook of LordsNu spelen
Admiral NelsonAdmiral NelsonNu spelen
Lady Fruits 20Lady Fruits 20Nu spelen
Lucky BellsLucky BellsNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Super Joker MegawaysSuper Joker MegawaysNu spelen
John DoeJohn DoeNu spelen
Monkeys of The UniverseMonkeys of The UniverseNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen
DonutsDonutsNu spelen
Opal FruitsOpal FruitsNu spelen
Rocky ReactorsRocky ReactorsNu spelen