Voor echt geld spelen

The Dark Knight Rises behoort tot één van de toppers onder de Microgaming slots. Voor diegenen die de film nog niet hebben gezien adviseren wij om The Dark Knight Rises binnenkort te huren. Zowel de film als dit videoslot zijn echt fantastisch om te bekijken en te spelen. Dit is ook zulk een spel dat je gigantische winsten kunt behalen met slechts een enkele draai aan de rollen. Vergelijkbaar met het spel Wild Catch heeft The Dark Knight Rises ook geen winlijnen en zijn ook hier 243 manieren om een winnende combinatie te behalen.

The Dark Knight Rises een spannende videoslot
Vergelijkbaar met de film is het spelen van dit videoslot ook uitermate spannend. Dit spel biedt spelers de kans om Batman en Bane in gevecht te zien gaan en tijdens het gevecht kun je mooi gratis spins verzamelen. The Dark Knight Rises heeft een uitklappende wild symbool dat alleen op de derde rol voorkomt en dus volledig uit kan klappen zodra dit tot winst leidt. Tevens bevat the Dark Knight Rises een vrij unieke feauture, namelijk de symbolen scramble bonus, tijdens deze bonus worden alle symbolen door elkaar gehutseld waardoor je extra credits kunt verdienen.

Naast het reguliere wild symbool zijn er nog extra wildsymbolen. Om alle opties en de te behalen winsten in te zien kun je het beste even linksonder op de paytable klikken waarna je precies kunt zien welke combinaties het meeste opleveren.

Stakelogic gokkasten

Simply Wild
Monkeys of The Universe
Twin Joker
The Book
The Amsterdam Masterplan
Spartus
Spartania
Random Runner
Random 2 Wins
Random 2 Wild
Las Vegas Fever
King BamBam

Meer Videoslot

Mega Fortune
Gonzos Quest
South Park
Wild Catch
The Dark Knight Rises
Dr Watss Up
Tiger vs Bear
Sterling Silver 3D
Thunderstruck 2
Break Da Bank Again
Agent Jane Blonde
Secret Santa