Voor echt geld spelen

White Buffalo Cluster Wins

Stakelogic heeft onder andere de White Buffalo Cluster Wins gokkast op de markt gebracht. Je kunt dit spel gaan spelen met een thema over een witte buffel in een besneeuwde omgeving. Op de achtergrond zie je sneeuw, bergen, het noorderlicht en de witte buffel voorbij komen. Er zijn ook tipitenten en totempalen te zien. Op de rollen zie je symbolen verschijnen die goed in het thema passen. Denk hierbij aan vazen, de buffel, diamanten, trommels, lokale mensen en goudstaven. Je kunt ook harten en klavers draaien.

Eenvoudige spelregels

Prijzen kunnen bij de White Buffalo Cluster Wins gokkast hoog oplopen. Als je dit spel gaat spelen zal je op de rollen clusters moeten draaien om het tot een winst te kunnen schoppen. Een cluster moet minimaal 9 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de White Buffalo Cluster Wins gokkast met een RTP van 95,66% voor de winst. Spelen op de White Buffalo Cluster Wins gokkast kan met ruime inzetlimieten. Er kan minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de White Buffalo Cluster Wins gokkast kun je ook extra functies tegenkomen. De extra functies kunnen de kans op winst vergroten en mooie prijzen opleveren. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen tegen kunnen komen. Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt er dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. In dat geval kun je alsnog een winst uit laten betalen. Je speelt de White Buffalo Cluster Wins gokkast ook met Scatter symbolen en free spins. Met de free spins kun je de rollen van de White Buffalo Cluster Wins gokkast gratis laten draaien. Zo win je gratis geldprijzen.

Andere gokkasten

Hot Fruits 100Hot Fruits 100Nu spelen
Hot Fruits 20Hot Fruits 20Nu spelen
Book of Fruits HalloweenBook of Fruits HalloweenNu spelen
Book of Fruits 20Book of Fruits 20Nu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Super 6 WildSuper 6 WildNu spelen
Magic Wheel 4 PlayerMagic Wheel 4 PlayerNu spelen
Black MagicBlack MagicNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen
KingmakerKingmakerNu spelen
StarquestStarquestNu spelen