Wild Wild Horses

Wild Wild Horses

Als je een gokje gaat wagen bij het online casino, kun je onder andere de Wild Wild Horses gokkast opzoeken. Je kunt dit spel gaan spelen met een thema over wilde dieren. Als je het spel geladen hebt kun je gaan spelen voor mooie prijzen. Je kunt het spel spelen met 5 rollen en op elke rol kun je 3 symbolen laten zien. Daardoor speel je met 15 symbolen per speelronde. Met de symbolen die gedraaid worden kun je combinaties vormen en zo kun je mooie prijzen winnen. Op de rollen van de Wild Wild Horses gokkast draai je zwarte, bruine en witte paarden. Je komt ook een gouden hoefijzer tegen en een schatkist.

Wild Wild Horses spelregels

Tijdens het spelen van deze gokkast kun je een mooie geldprijs winnen door op de rollen een combinatie te vormen. Een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 25 winlijnen volgt. Je speelt de Wild Wild Horses gokkast van Stakelogic met een RTP van 95,57% voor de winst. In de prijzentabel vind je terug welke winsten je kunt behalen.

Wild symbolen en free spins gebruiken

Kies je ervoor om te gaan spelen op de Wild Wild Horses gokkast? Dan zal je ook van extra functies gebruik kunnen maken. Je kunt met de extra functies van het spel de kansen op winst vergroten. Er is onder andere een Wild symbool aanwezig en hiermee kun je alle standaard symboolsoorten vervangen. Met de Wild kun je onderbroken combinaties laten completeren. Mis ook zeker de Scatter niet die dit spel heeft gekregen. Deze herken je aan het rennende paard. Hij kan 8, 16 of 24 free spins opleveren. Daarnaast kun je tot wel €1.000 winnen met de schatkist als symbool!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen