Voor echt geld spelen

Age of Asgard

Zoek je graag de spanning op bij het online casino? Dan wil je maar al te graag een gokje wagen op de Age of Asgard gokkast. Als je de Age of Asgard gokkast gaat spelen zal je terecht komen in een duistere wereld. Op de achtergrond van het spel zie je een groot sneeuwgebied. Je ziet bergen met sneeuw, houten hutjes, tenten, bevroren poppen, stenen, ijspegels, vuurkorven en nog veel meer. Als je dit spel gaat spelen kun je op de 5 rollen ook bijzondere symbolen draaien. Je kunt onder andere mannen en vrouwen draaien, rode draken, bevroren handen en nog veel meer. Het spel is leuk om te spelen en heeft een hoog uitbetalingspercentage van maar liefst 96,3%.

Eenvoudige spelregels

Tijdens het spelen van de Age of Asgard gokkast kun je niet alleen genieten van mooie grafische elementen. Je kunt namelijk ook mooie geldprijzen winnen. Als je voor de winst wilt spelen moet je de 5 rollen van het spel laten draaien. Je moet op de rollen een combinatie zien te draaien van minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Hoe langer de combinatie, hoe hoger de geldprijs. Je moet een combinatie op aaneengesloten rollen draaien en dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het is belangrijk dat de combinatie één van de 40 winlijnen volgt om het tot een winst te kunnen schoppen. Dit spel kan mooie geldprijzen opleveren dus neem gerust een kijkje in de prijzentabel. Wil je voor de winst spelen? Dan kan dat voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €200 per draai.

Geniet van extra functies

Alsof het spel nog niet genoeg te bieden heeft kom je bij de Age of Asgard gokkast ook extra functies tegen. Hierdoor wordt het voor jou als speler nog spannender om de rollen te laten draaien. Je speelt de Age of Asgard gokkast met onder andere re-spins, Wild symbolen en free spins. Met de re-spins en free spins kun je de rollen gratis laten draaien. Je kunt dan gratis winsten behalen. Met de Wild symbolen kun je alle symboolsoorten vervangen en kun je zelfs onderbroken combinaties completeren. Je kunt daardoor de kans op winst zeker vergroten. Dit spel wil je maar al te graag spelen dus zoek hem maar snel op!

Andere gokkasten

Lucky BellsLucky BellsNu spelen
Blue DolphinBlue DolphinNu spelen
Dynamite 7Dynamite 7Nu spelen
Wild StarsWild StarsNu spelen
Book of Adventure: Super Stake EditionBook of Adventure: Super Stake EditionNu spelen
Club 2000Club 2000Nu spelen
Dragon's MysteryDragon's MysteryNu spelen
SpartaniaSpartaniaNu spelen
Dragon BornDragon BornNu spelen
DonutsDonutsNu spelen
Rocky ReactorsRocky ReactorsNu spelen