Voor echt geld spelen

Baron Samedi

Eén van de spellen die je bij het online casino kunt spelen is de Baron Samedi gokkast. Dit spel is op de markt gebracht door spel provider Yggdrasil. Het wordt al snel spannend als je de Baron Samedi gokkast gaat spelen. Dat komt omdat het thema griezelig is en voor veel adrenaline zal zorgen. Wanneer je de Baron Samedi gokkast gaat spelen zal je terecht komen in een groot kantoor. Dit is het kantoor van Baron Samedi. Hij houdt zich bezig met voodoo poppen en alles wat daar mee te maken heeft. Je ziet op zijn bureau allerlei griezelige dingen liggen. Denk aan voodoo poppen, kaarten, schedels, sigaren, whisky glazen, brandende kaarsen, dobbelstenen, kettingen, botjes en nog veel meer.

Eenvoudige spelregels

De spelregels van de Baron Samedi gokkast zijn erg eenvoudig gehouden. Yggdrasil heeft namelijk maar een minimaal aantal knoppen toegevoegd. Voor jou als speler is dat een groot voordeel. Je kunt met de ‘COIN VALUE’ knop een inzet plaatsen. Het is heel eenvoudig om de inzet te verlagen of te verhogen. Als je een inzet geplaatst hebt kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de paarse ronde knop. Wanneer je een gokje gaat wagen kun je na elke draai de inzet weer veranderen.

Om een winst te kunnen behalen zal je op de rollen combinaties moeten draaien. Dit moeten altijd combinaties zijn van minimaal 3 identieke symbolen. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 25 winlijnen volgt. Dit moet altijd van links naar rechts en op aaneengesloten rollen.

Geniet van extra functies

Je kunt ook genieten van extra functies als je de Baron Samedi gokkast gaat spelen. Bij dit spel kom je onder andere een Wild symbool tegen. Het Wild symbool herken je aan de grote schedel van de buffel. Hij heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten vervangen. Onderbroken combinaties kunnen daardoor ook gecompleteerd worden. Er zijn ook mystery symbolen aanwezig waar je free spins mee kunt winnen. Je kunt ook re-spins activeren.

Andere gokkasten

Blue DolphinBlue DolphinNu spelen
Bells On FireBells On FireNu spelen
Crazy BeeCrazy BeeNu spelen
Buffalo ThunderstacksBuffalo ThunderstacksNu spelen
White BuffaloWhite BuffaloNu spelen
Twin JokerTwin JokerNu spelen
John DoeJohn DoeNu spelen
The Amsterdam MasterplanThe Amsterdam MasterplanNu spelen
BonanzaBonanzaNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen
DonutsDonutsNu spelen
StarquestStarquestNu spelen