Voor echt geld spelen

Carol of the Elves

Yggdrasil is één van de spel providers die je bij het online casino tegen kunt komen en één van de spellen die je hiervan kunt spelen is de Carol of the Elves gokkast. Dit spel is ontwikkeld met een thema over kerst en elfjes. Het spel wordt gespeeld met een mooie achtergrond en ook het speelveld is goed in elkaar gezet. Op de achtergrond zie je kerstbomen, slingers, kerstballen, gouden bellen en cadeautjes. Je kunt op de rollen symbolen draaien als konijntjes, hertjes, ijsberen en vosjes. De symbolen kunnen al snel mooie winsten opleveren!

Eenvoudige spelregels

Om te kunnen winnen met de Carol of the Elves gokkast moet je op de rollen van het spel complete combinaties draaien. Een combinatie moet altijd bestaan uit soortgelijke symbolen en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat een combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Elke combinatie moet ook één van de 45 winlijnen volgen. De RTP van de Carol of the Elves gokkast ligt op 96,2%. Wil je weten welke winsten je kunt behalen? Open dan gerust de prijzentabel. Je kunt spelen voor minimaal €0,10 per draai en maximaal €150 per draai.

Geniet van extra functies

Er zijn ook extra functies te vinden bij de Carol of the Elves gokkast. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en je kunt er ook mooie prijzen mee winnen. Als je dit spel gaat spelen kun je onder andere een Wild symbool tegenkomen. De Wild is erg interessant en dat komt door zijn vervangende functie. Alle symboolsoorten kunnen door het Wild symbool vervangen worden. Je kunt met het Wild symbool zelfs onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Daarnaast heeft dit spel ook vermenigvuldigers en respins te bieden. Redenen genoeg dus om de Carol of the Elves gokkast te gaan spelen!

Andere gokkasten

All Ways Hot FruitsAll Ways Hot FruitsNu spelen
Hot Choice DeluxeHot Choice DeluxeNu spelen
Wolf MoonWolf MoonNu spelen
Hot Fruits 40Hot Fruits 40Nu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen
Volcano DeluxeVolcano DeluxeNu spelen
Super Dice MegawaysSuper Dice MegawaysNu spelen
Black MagicBlack MagicNu spelen
Royal Mint MegawaysRoyal Mint MegawaysNu spelen
DonutsDonutsNu spelen
Temple Quest SpinfinityTemple Quest SpinfinityNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen