Voor echt geld spelen

Cazino Cosmos

Open je het spelaanbod van het online casino? Dan kom je onder andere de Cazino Cosmos gokkast tegen. Dit is een gokkast van spel provider Yggdrasil. Het spel neemt je mee naar de ruimte. Je zit in een groot ruimteschip met allerlei apparatuur. Om je heen zie je het heelal met mooie sterren. Het is een mooi uitzicht en dat trekt al snel je aandacht. Tijdens het spelen van de Cazino Cosmos gokkast zie je dat het thema goed is uitgewerkt. De achtergrond zit goed in elkaar en ook het speelveld komt niets te kort. Als je dit spel gaat spelen kun je op de rollen mooie symbolen draaien.

Eenvoudige spelregels

De spelregels van de Cazino Cosmos gokkast zijn eenvoudig gehouden. Dat is een groot voordeel want zo kun je het spel zonder problemen gaan spelen. Als je dit spel gaat spelen kun je een minimaal aantal knoppen gebruiken. Je kunt met de ‘COIN VALUE’ knop een inzet plaatsen. De inzet kun je altijd verlagen of verhogen. Dit kan na elke draai veranderd worden als je dat wilt. Je kunt met de ronde knop waar de grote pijl op staat de rollen laten draaien.

Bij elke draai maak je kans op winst. Om het tot een winst te kunnen schoppen zal je combinaties moeten draaien. Dit moeten altijd combinaties zijn van soortgelijke symbolen. Elke combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen en op één van de 20 winlijnen.

Geniet van extra functies

Om het nog spannender te maken heeft Yggdrasil een aantal extra functies toegevoegd. De extra functies zijn erg interessant. Zo zal je onder andere een Wild symbool kunnen draaien. Hiermee kun je alle symboolsoorten vervangen. Dit kan de kans op winst vergroten. Er zijn ook free spins aanwezig. Hier kun je de rollen van de Cazino Cosmos gokkast gratis mee laten draaien.

Andere gokkasten

Fruit ExpressFruit ExpressNu spelen
Hot Fruits 100Hot Fruits 100Nu spelen
Hot Fruits 40Hot Fruits 40Nu spelen
Lucky RespinLucky RespinNu spelen
ExtremeExtremeNu spelen
Bandits Thunder LinkBandits Thunder LinkNu spelen
The Expendables New Mission MegawaysThe Expendables New Mission MegawaysNu spelen
Mayan RushMayan RushNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen
StarquestStarquestNu spelen
Opal FruitsOpal FruitsNu spelen