Voor echt geld spelen

Champions of Rome

Heel wat jaren terug werden er in Rome gevechten gehouden met slaven. Ze moesten tegen elkaar vechten en dit moest net zolang tot dat er een ter plekke doodging. De winnaar werd geprezen. Als je de Champions of Rome gokkast gaat spelen kom je terecht in een grote vechtplaats. Je ziet overal tribunes om je heen waar de toeschouwers plaats konden nemen. Het thema van de Champions of Rome gokkast is goed uitgewerkt. De achtergrond past goed in het thema en ook de symbolen op de rollen vullen het spel goed aan. Je kunt hier optimaal van genieten en dat maakt de Champions of Rome gokkast meer dan de moeite waard om te spelen.

Eenvoudige spelregels

Aan de onderkant van het speelveld zie je alle knoppen die de Champions of Rome gokkast gekregen heeft. Je kunt hier het spel mee bedienen. Het is heel eenvoudig om een inzet te plaatsen. Dit kan met de ‘COIN VALUE’ knop. Met de min knop kun je een inzet verlagen en met de plus knop kun je een inzet verhogen. Het is maar net wat je zelf wilt. De rollen kun je laten draaien met de ronde knop waar de gouden pijl op staat.

Speel je de Champions of Rome gokkast? Dan wil je ook winsten behalen. Je kunt winsten behalen door combinaties te draaien. Dit moeten altijd complete combinaties zijn. Elke combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Het is belangrijk dat een combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Zorg er altijd voor dat een combinatie één van de 20 winlijnen volgt van links naar rechts.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Champions of Rome gokkast kun je ook extra functies tegenkomen. Je kunt onder andere free spins winnen. Met de free spins die je ontvangt kun je de rollen van de Champions of Rome gokkast gratis laten draaien. Je kunt daarmee gratis winsten behalen en dat zorgt voor veel spanning tijdens het spelen!

Andere gokkasten

Dragons GiftDragons GiftNu spelen
Bells On FireBells On FireNu spelen
Hot Fruits 20Hot Fruits 20Nu spelen
Lovely Lady DeluxeLovely Lady DeluxeNu spelen
King BamBamKing BamBamNu spelen
Black MagicBlack MagicNu spelen
Joker FortuneJoker FortuneNu spelen
Hot 7 Hold and SpinHot 7 Hold and SpinNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen
Opal FruitsOpal FruitsNu spelen
Royal Mint MegawaysRoyal Mint MegawaysNu spelen
Book of GodsBook of GodsNu spelen